Thursday, 9 October 2008

Mer från Schweiz

Under besöket i Zürich han jag även vara med på Rachel och tjejerna i hennes lägenhets stora inflyttningsfest! Bilder från den festen har Rachel lagt ut på sin Facebook-sida för den som är nyfiken. Självklart har jag bilderna också eftersom det var med min kamera bilderna togs, men jag börjar få ont om utrymme på Picasa-webben så jag avvaktar lite tills jag eventuellt beställt/köpt mer utrymme. För visst funkar mitt webbalbum bra ändå? Vad tycker ni om hur Picasa funkar?

Jag tränade och sprang lite själv i Schweiz. Extra kul var att Rachel drog med mig in i en sportbutik under en stor mässa och såg till att vi båda fyndade nya löparskor. Mizuno Wave Creation 9 för endast 600 kr (jmf. 1700 kr på löplabbet). Så här ser dem (Rachel och mina) ut:


Sprang ett härligt premiärpass med Rachel under måndagen och sen intervaller med GMOK väl hemma i Göteborg igen på tisdagen. Snart dags för 25-manna. Ska bli riktigt skoj! Nu ska jag ut och springa nattorientering för att om möjligt komma i lite bättre form! ;)

1 comment:

Mike said...

Varför är jag inte förvånad...du ska alltid ha de bästa. Gissar att skorna är supersnabba nu. Hahha, bra FYNDAT!!