Thursday, 5 March 2009

Ouups!!

Kan inte undanhålla er denna......men vill tydligt säga att jag inte drar alla kvinnor över en kam! Det gäller självklart för alla att träning ger färdighet, men visst sitter det alltid ovana kvinnor bakom ratten i denna filmsnutt.

Lärdom: Kör alltid bil 50/50 i er framtida relation. Då minimerar man riskerna för att nån skulle glömma bort hur man möter med gas, fickparkerar eller hur man får i backen.

Nu ska jag ut på prommenad i det härliga vårvädret igen. Tar nog samma runda som igår. Bort till Krokslätts-elljusspår och tillbaka. Tanken att få springa där igen snart är lockande. Ska försöka hålla mig till söndag innan jag tränar igen.

Som jag skrev i förra inlägget misstänkte jag att pulsen skulle gå upp vid två tillfällen under tisdagen. Det gjorde den också, men inte farligt mycket! Redovisningen gick kanonbra och då jag testade pulsen ur analytiskt syfte på klubbträningen slog den inte upp i maxpuls vid andra/sista intervallen. Skönt. Då var det väl bara en rejäl formsvacka efter de två hårdare träningsperioder som jag drabbades av...lite otajmat.

På senaste promenaden hittade jag denna lapp i ett skyltfönster:Vet mycket väl vilken butik det är för jag har själv fått hjälp att laga en gammal mobil här. Hoppas det inte är mumien själv som ska begravas. Vore ju läskigt!

2 comments:

Rachel said...

Gäller 50:50 regeln också när man är gift med en taxichaufför?

Karl Tiselius said...

Jajamen. Inga undantag.