Thursday, 13 November 2008

Möjligheternas möjlighet.

Erbjudande jag fått
Bli högsta huvudledare på konfirmationslägret 2009 i Eksjö!


Vilket för mig betyder
Börja från ruta ett, stort budget och massor av möjligheter...

...men...

Detta blir verklighet om jag får mina ultimatum igenom (angående måltiderna igenom att det fixas på annat sätt än tidigare år), innan jag vid klartecken kan starta upp projektet GOF's Konfa -09 i Eksjö... Ett läger där målsättningen är att få nöjda konfirmander, glada ledare som absolut kan tänka sig att komma tillbaka och ett läger som i stort har överträffat alla förväntningar.

Tillägg
Det här med färdiglagade måltider skulle jag teoretiskt kunna försöka organisera själv, men GOF-ledningen vill försöka lösa detta själva först.


Följdeffekter här
Jag skriver mycket själv på min blogg och ibland kan jag skriva för mycket på en gång. Nu dunkade jag ju ut mycket om det här med lägret i Eksjö, tjuvstarten nu senaste helgen och jag som trolig huvudledare, men att jag skulle få sån stor respons på senaste blogginläggen kunde jag inte ana! Nytt rekord, 350 unika besökare på en dag, blev det den 11/11! Kul, inspirerade och lärorikt för mig! Självklart fortsätter jag skriva för god kommunikation är roligt, lärorikt och viktigt.

Lärdom
Okej, jag kan inte hindra er från att skicka alltifrån korta söta till 2 km långa mail och meddelanden om att ni också vill vara ledare (har fått drygt 20 stycken på 2 dagar nu), men om ni gör det så är det genomtänkta mail med kvalité jag vill ha. Vill bara varna för att inget är klart än och sök andra sommarjobb också, gärna redan nu. Lönar sig alltid att vara ute i god tid!

Bakgrund och framtid
Lägerledare tidigare år har fått slita häcken av sig, vill följaktligen inte ha hand om detta året efter och så får det inte bli i år igen. Nu måste jag fundera igenom hur det i framtiden ska kunna vara ett hållbart, attraktivt och minnesvärt läger som gärna överträffar allas förväntan. Åker nu till Thailand 2 veckor för att fundera lite kring detta och ingenting... SEN kommer jag, om jag behöver, efterlysa såväl hjälpledare (fjolårs-konfirmander), som OL-ledare (ledarkompetens är krav, elitlöpare är önskvärt) och en till huvudledare (för det är ju två läger á 30 ungdomar), men i så fall informerar jag om detta både här, på min blogg och eventuellt via GOF's hemsida.

Ungdomar som ska på Konfa-09 i Eksjö...relax!

Det löser sig till det bästa, eftersom Gud fixar det!

Han ska bara fundera lite...

Ciao så länge!

3 comments:

elin said...

är det gert som är gud då lr? :-P
hoppas han fixar mat på bordn åt oss n ufort! konfa 09 äger mest!!

gert-dyrkare said...

vore coolt att få utmana Gert på nått, typ microorientering! kan inte han vara ledare???

stekarn said...

haha, du går verkligen in seriöst för det här... bollas fram å tillbaka mellan din blog och nya nya sidan om konfirmationslägret. varför tog du jobbet? ujuj, du skriver rätt mycket på en vecka va? kör järnet medan du vill!!! lycka till!