Tuesday, 3 March 2009

I lugnets melodi


Dags att ta det lite lugnt nu som sagt i tidigare inlägg. Har min pulsklocka på mig nu faktiskt. Vill ha koll på pulsen. Den kommer troligtvis höjas två gånger idag.

Jag ska nämligen hålla i en presentation av våran grupps projektarbete. Jag är väl förbered, men som alltid när det gäller att stå inför en stor grupp går nog pulsen upp en hel del. Kanske extra mycket nu när jag har en tillfälligt högre vilopuls.

Den andra gången den kommer höjas blir ikväll på GMOK-träningen. Nej, jag tänker inte köra intervaller utan bara undersöka hur pulsen reagerar på stegvis högre löphastighet. Går den upp i maxpuls vid snabbare jogg får jag ju bekräftat att det är just en symtom av överträning jag drabbats av och att den nu påverkar min fysiska förmåga.

Försöker nu slappna av lite... Laddade precis hem Spotify! Lyssnar på ny skön musik...just nu Borlängebandet Mando Diao. Vill du också ha Spotify gratis? Klicka här på bilden till höger och håll tummarna för att det finns några invites kvar...

3 comments:

Rachel said...

"Spotify is not available in your country" blabla... buhuuu :-(

Karl Tiselius said...

dryyyyygt...men du! Kom till Sverige...du kan få flytta in med mig så kan vi gifta oss sen nångång i framtiden också! okej?

Rachel said...

Jättemycket okej :-)