Saturday, 17 March 2012

Den som inte vågar ta steget...


Den som inte vågar ta steget, kan bli stående på en fot hela livet. 

Våga ta steget, tänj på gränserna
& upptäck mycket mer i livet!
Detta är ett av mina absoluta favoritcitat. Det sägs vara nån vis kines som en gång myntade detta legendariska uttryck. Jag lever gärna efter det citatet...gör du? Har man ett mål blir det självklart lättare att ta steget, men känn inget tvång nu. Man kan ta steg ändå, även om man inte har satt upp mål. Att motiveras till att ta steg är nånting som kan grundas i de egna värderingarna eller rent av lite sunt förnuft....

Citat är bra på många sätt. Det inspirerar och motiverar, men är framförallt anpassningsbart på flera olika områden. Det här citatet syftar till en bredare livsåskådning. Fundera på det själv, men som ni förstått syftar denna blogg och vår satsning till att motivera till det här med ökad träning.

Om man vill träna med GoTri så står det ofta en dörr öppen! Vi tränar onekligen året runt och nästintill varje dag oavsett väder eller andra yttre förutsättningar. Vi vet att det "bara" är mitten av mars, 5-6 grader och molnigt i Gbg under hela helgen, men det skiter vi helt enkelt i! Med andra ord:

Om du väntar på perfekta förhållanden, får du aldrig nått gjort.
På söndagar kl. 10 kör vi långpass på cykel med GiroGbg-gänget. Ett cykelsällskap som är öppet för alla amatörcyklister. För mer info om kommande och genomförda träningar så kolla gärna in bloggen. Där finns nu även en lista i dess högerspalt med genomförda och kommande cykelrundor (karta, banprofil och vägbeskrivning i textform) som vi kör i pdf, lämpligt för egen utskrift.

Härkeshultsvägen är en slingrig favorit (iofs spikrak just här)
På återseende!

No comments: